01 شهریور 1398
En | 
زمان انتشار: 08 مرداد 1398
آخرین به‌روزرسانی: ﺳﻪشنبه, 08 مرداد,1398
بازدید: 119
انتشار نسخه الکترونیکی نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای کشور بهار 1398
انتشار نسخه الکترونیکی نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای کشور بهار 1398

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 37 هزار تن، 54.2 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است

گزیده نتایج فصل بهار آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمي کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمي کشور در فصل بهار 1398 جمعاً 68.3 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 37 هزار تن، 54.2 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 25.1 هزار تن، بز و بزغاله با 4.7 هزار تن و سایر انواع دام‌ها با 1.5 هزار تن، به‌ترتیب 36.7 درصد، 6.8 درصد و 2.3 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند..

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در بهار سال 1398 با عملکرد فصل مشابه سال 1397 نشان‌دهنده کاهش 29 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره 27 درصد، برای بز و بزغاله 28 درصد و برای گاو و گوساله 31 درصد بوده است.اطلاعات بیشتر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است

 

تصاویر
  • انتشار نسخه الکترونیکی نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای کشور بهار 1398
فایلهای پیوست
طراحی سایت