22 آبان 1398
En | 
زمان انتشار: 11 آبان 1398
آخرین به‌روزرسانی: شنبه, 11 آبان,1398
بازدید: 96
انتشار نسخه الکترونیکی نتایج طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاههای کشور تابستان 1398
انتشار نسخه الکترونیکی نتایج طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاههای کشور تابستان 1398

تولیدگوشت قرمز در كشتارگاه‌ها در فصل تابستان 1398نسبت به فصل قبل (فصل بهار ) بيش از 13 درصد افزايش داشته است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 43/3 هزار تن، 56.2 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 25.7 هزار تن، بز و بزغاله با 6.1 هزار تن و سایر انواع دام‌ها با 1.9 هزار تن، به‌ترتیب 33.3 درصد، 7.9 درصد و 2.6 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در تابستان سال ۱۳۹8 با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹7 نشان‌دهنده کاهش 22 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره 21 درصد، برای بز و بزغاله 26 درصد و برای گاو و گوساله 23 درصد بوده است.

نتايج حاصل از اين طرح نشان مي‌دهد كه توليد گوشت قرمز در كشتارگاه‌ها در فصل تابستان نسبت به فصل بهار همين سال بيش از 13 درصد افزايش داشته است.

 

تصاویر
  • انتشار نسخه الکترونیکی نتایج طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاههای کشور تابستان 1398
فایلهای پیوست
طراحی سایت