16 اردیبهشت 1400
En | 
زمان انتشار: 12 اردیبهشت 1400
آخرین به‌روزرسانی: یکشنبه, 12 اردیبهشت,1400
بازدید: 262
شاخص قيمت توليدكننده محصولات مرغداري‌هاي صنعتي كشور زمستان 1399 (100=1395)
شاخص قيمت توليدكننده محصولات مرغداري‌هاي صنعتي كشور زمستان 1399 (100=1395)

در بین قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " مرغ حذفی " (81.0 درصد) و بیش­ترین آن مربوط به قلم " جوجه ی یکروزه" (124.3 درصد) می­باشد.

چکیده

شاخص قیمت تولید کننده بخش مرغداری های صنعتی (بر مبنای 100=1395) در فصل زمستان سال 1399 برابر با 388.9 بوده است که نسبت به فصل قبل(تورم فصلی) 5.1 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 96.7 درصد افزایش یافته است. میانگین شاخص چهار فصل منتهی به فصل جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) 58.1 درصد افزایش یافته است.

تورم فصلی

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل زمستان 1399 به 5.1 درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (30.0 درصد )، 25.0 واحد درصد کاهش دارد. در میان قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به قلم" مرغ گوشتی " (0.4 درصد ) و بیش­ترین آن مربوط به قلم " کود "  (20.8 درصد ) می­باشد.

تورم نقطه به نقطه

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل زمستان 1399 به 96.7 درصد افزایش رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (70.6  درصد )، 26.1 واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری های صنعتی به ازای تولید قلم های خود در داخل کشور، در فصل زمستان 1399 نسبت به فصل زمستان 1398، 96.7 درصد افزایش دارد. در بین قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " مرغ حذفی " (81.0 درصد) و بیش­ترین آن مربوط به قلم " جوجه ی یکروزه" (124.3 درصد) می­باشد.

تورم سالانه

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل زمستان 1399 نسبت به مدت مشابه در سال قبل به 58.1 درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل(30.6)، 27.5 واحد درصد افزایش نشان می­دهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلم های مرغداری های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " مرغ حذفی " (32.8 درصد ) و بیش­ترین آن مربوط به قلم "تخم مرغ خوراکی "  (87.6 درصد) می­باشد.

شاخص استاني

 

بررسي شاخص قيمت توليدكننده محصولات مرغداری ‌هاي صنعتي كشور در زمستان1399 نشان مي­دهد که شاخص کل بیشتر استان های کشور نسبت به فصل قبل با افزایش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان یزد با 23.1 درصد و کمترین میزان مربوط به استان خراسان جنوبی با 12.6 درصد کاهش  می باشد.

مقایسه شاخص کل استانها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان می دهد که کل استان ها با افزایش روبه رو بوده اند بطوریکه بیشترین میزان افزایش مربوط به استان مازندران با 128.6 درصد و کمترین میزان افزایش آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با 44.0 درصد افزایش می باشد.

برای مشاهده جزئیات خبر به فایل پیوست مراجعه کنید. 

 

 

 

تصاویر
  • شاخص قيمت توليدكننده محصولات مرغداري‌هاي صنعتي كشور زمستان 1399 (100=1395)
فایلهای پیوست
طراحی سایت