انتشار نسخه الکترونیکی طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاههای کشور 1400
در سال1400 وزن گوشت قرمز توليدي انواع دامهاي ذبح شده در كشتارگاههاي كشور حدود 624 هزار تن بوده است .
بر اساس نتايج اين طرح وزن گوشت قرمز توليدي انواع دامهاي ذبح شده در كشتارگاههاي كشور طي سال 1400 حدود 624 هزار تن گزارش شده است كه سهم گوشت گاو و گوساله بيش از ساير انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 336 هزار تن، ۵3٫8 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 238 هزار تن، بز و بزغاله با 38 هزار تن، و سایر انواع دام با 12 هزار تن، بهترتیب 38.1 درصد،6٫2 درصد و 1٫9 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص دادهاند.اطلاعات بیشتر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.