نتایج حاصل از این آمارگیری نشان میدهد واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور در سال ١٣٩٩، بیش از ١٠٦ هزارتن قارچ خوراکی (دکمهای و صدفی) تولید کردهاند که نسبت به سال ١٣٩٦ حدود ٤٣ هزار تن (٦٩ درصد) افزایش داشته است.
بر اساس نتایج حاصل از این آمارگیری در سال ١٣٩٩ تعداد ١٩٥٣ واحد پرورش قارچ خوراکی در سطح كشور وجود داشته كه ١٢٦٧ واحد فعال و بقیه (٦٨٦ واحد) غیر فعال بوده است. در سال ١٣٩٦ تعداد موسسههای پرورش قارچ خوراكی، ١٦١٣ واحد بوده است.
درسال ١٤٠٠ تعداد سالنهای تولید در واحدهای پرورش قارچ خوراكی، ٨٥١٨ سالن بوده است كه نسبت به آمارگیری انجام شده در سال ١٣٩٦، ٣٠ درصد افزایش یافته است. همچنین مساحت سالنهای تولید در سال ١٤٠٠ حدود ١٨٧٨ هزار متر مربع بوده است كه در مقایسه با سال ١٣٩٦، افزایش ١٠٠ درصدی داشته است.
تعداد كل كاركنان شاغل در واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور در سال ١٣٩٩، ٨٥٠٥ نفر بوده که ٧٠ درصد شاغلان این مؤسسات مرد بودهاند.
سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراكی كشور در تابستان سال جاری با مشارکت مركز آمار ایران و سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها اجرا شد. در این طرح آمارگیری، ٩٨ نفر آمارگیر، بازبین و كارشناس مسئول به مدت ٢٠ روز در فرآیند جمع آوری و کنترل اطلاعات مشاركت داشتهاند.
اطلاعات بیش تر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.