تاریخ انتشار: 01 دی 1400
بازدید: 14
دسته‌بندی: تازه‌های نشر
انتشار نسخه الکترونیکی چکیده نتایج سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور ١٤٠٠

انتشار نسخه الکترونیکی چکیده نتایج سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور ١٤٠٠

واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور در سال ١٣٩٩، بیش از ١٠٦ هزارتن قارچ خوراکی (دکمه‎‌ای و صدفی) تولید کرده‌اند که نسبت به سال ١٣٩٦ حدود ٤٣ هزار تن (٦٩ درصد) افزایش داشته است.

نتایج حاصل از این آمارگیری نشان می‌دهد واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور در سال ١٣٩٩،  بیش از ١٠٦ هزارتن قارچ خوراکی (دکمه‎‌ای و صدفی) تولید کرده‌اند که نسبت به سال ١٣٩٦ حدود ٤٣ هزار تن (٦٩ درصد) افزایش داشته است.

بر اساس نتایج حاصل از این آمارگیری در سال ١٣٩٩ تعداد ١٩٥٣ واحد پرورش قارچ خوراکی در سطح كشور وجود داشته كه ١٢٦٧ واحد فعال و بقیه (٦٨٦ واحد) غیر فعال بوده است. در سال ١٣٩٦ تعداد موسسه‌های پرورش قارچ خوراكی، ١٦١٣ واحد بوده است.

درسال ١٤٠٠ تعداد سالن‌های تولید در واحدهای پرورش قارچ خوراكی، ٨٥١٨ سالن بوده است كه نسبت به آمارگیری انجام شده در سال ١٣٩٦، ٣٠ درصد افزایش یافته است. همچنین مساحت سالن‌های تولید در سال ١٤٠٠ حدود ١٨٧٨ هزار متر مربع  بوده است كه در مقایسه با سال ١٣٩٦، افزایش ١٠٠ درصدی داشته است.

تعداد كل كاركنان شاغل در واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور در سال ١٣٩٩، ٨٥٠٥ نفر بوده که ٧٠ درصد شاغلان این مؤسسات مرد بوده‌اند.

سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراكی كشور در تابستان سال جاری با مشارکت مركز آمار ایران و سازمان مدیریت و برنامه­ریزی استان‌ها اجرا شد. در این طرح آمارگیری، ٩٨ نفر آمارگیر، بازبین و كارشناس مسئول به مدت ٢٠ روز در فرآیند جمع آوری و کنترل اطلاعات مشاركت داشته‌اند.

اطلاعات بیش تر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.