تاریخ انتشار: 29 دی 1400
بازدید: 3
دسته‌بندی: اخبار آماری

نتایج «طرح آمارگیری از موسسات اتومبیل کرایه و آژانس‌های تاکسی تلفنی– ١٣٩٩»

در سال ١٣٩٨ تعداد ٢٥٥٩٢ موسسه اتومبیل کرایه و آژانس تاکسی تلفنی در کل کشور به فعالیت اشتغال داشته‌اند

مركز آمار ایران در آبان‌ماه سال ١٣٩٩، «طرح آمارگیری از موسسات اتومبیل کرایه و آژانس‌های تاکسی تلفنی » از مجموعه «طرح‌‌های آمارگیری از کارگاه‌های حمل‌ونقل کشور» را با هدف تأمین داده‌های مورد نیاز تهیه‎ حساب ‌های ملی و منطقه‌ای سال ١٣٩٨ بخش حمل و نقل در فعالیت مربوط به این کارگاه‌ها به اجرا در آورد. پیش از این نیز، مركز آمار ایران در سال‌های ١٣٧٩، ١٣٨٠، ١٣٨٣، ١٣٨٦، ١٣٩٠، ١٣٩٢ و ١٣٩٥ طرح آمارگیری از موسسات اتومبیل کرایه و آژانس‌های تاکسی تلفنی را به اجرا درآورده بود.

در اجرای سال ١٣٩٩ این طرح، نحوه‌ جمع‌آوری اطلاعات به صورت مراجعه‌ی حضوری و با استفاده از پرسشنامه بوده است. تعمیم نتایج طرح مزبور به کل جامعه‌‌ آماری نشان می‌دهد:

  • در سال ١٣٩٨ تعداد ٢٥٥٩٢ موسسه اتومبیل کرایه و آژانس تاکسی تلفنی در کل کشور به فعالیت اشتغال داشته‌اند.
  • تعداد كاركنان این کارگاه‌ها (موسسات اتومبیل کرایه و آژانس‌های تاکسی تلفنی)، ٣٤٦٥٨ نفر بوده است که نشان می‌دهد به‌طور متوسط در هر کارگاه، بین ١ تا ٢ نفر مشغول به‌کار بوده‌اند. از این تعداد کارکن، ٢٢,٩ درصد کارکن مزدوحقوق بگیر و ٧٧.١ درصد کارکن بدون مزدوحقوق بوده‌اند.
  • در دوره‌ی موردنظر، جبران خدمات كاركنان موسسات اتومبیل کرایه و آژانس‌های تاکسی تلفنی ١٤٠٨ میلیارد ریال بوده که نشان می‌دهد، پرداختی ماهانه به هر كاركن مزد و حقوق‌بگیر این كارگاه‌ها به طور متوسط، ١٤,٨ میلیون ریال بوده است.
  • ارزش مصارف واسطه‎ سال ١٣٩٨ موسسات اتومبیل کرایه و آژانس‌های تاکسی تلفنی، حدود ٣٠٠٩ میلیارد ‌ریال می‌باشد. از این رقم، ٣,٦ درصد پرداختی بابت نوشت افزار، كاغذ و فرم‌های چاپی، روزنامه، نشریات و مطبوعات و لوازم بسته‌بندی، ٢١.٦ درصد پرداختی بابت آب، برق، گاز طبیعی و سایر سوخت‌ها، ٥.٦ درصد پرداختی بابت هزینه‌های حمل‌ونقل و ارتباطات، ٣.٢ درصد پرداختی بابت بیمه‌های تجاری (سرقت و آتش‌سوزی و...)، ٤٣.٩ درصد پرداختی بابت اجاره ساختمان، ٧.٩ درصد پرداختی بابت تعمیرات جزیی اموال سرمایه‌ای و ١٤.٢ درصد مربوط به سایر مصارف واسطه  بوده ‌است. بر‌این‌اساس به‌طور متوسط‌ ارزش مصارف واسطه‎ی هر یك از این كارگاه‌ها، حدود ١١٨ میلیون ریال بوده ‌است.
  • ارزش ستانده‎های سال ١٣٩٨ موسسات اتومبیل کرایه و آژانس‌های تاکسی تلفنی، بیش از ٣٢٣٦٠ میلیارد ‌ریال می‌باشد. از این رقم، ٩٨,٩ درصد «کرایه و حق‌العمل و کمسیون و کارمزد دریافتی بابت جابه‌جایی مسافر» و ١.١ درصد مربوط به سایر ستانده‌ها بوده ‌است. بر ‌این ‌اساس به‌طور متوسط‌ ارزش ستانده‌های هر یك از این كارگاه‌ها، ١٢٦٤ میلیون ریال بوده ‌است.
  • بر پایه‌ی اطلاعات حاصل از اجرای این طرح در دوره‌ی مورد بررسی، ارزش افزوده‎ی موسسات اتومبیل کرایه و آژانس‌های تاکسی تلفنی، ٢٩٣٥١ میلیارد ‌ریال می‌باشد و نشان می‎دهد ارزش افزوده‎ی هریک از این كارگاه‌ها، ١١٤٦ میلیون ‌ریال بوده كه نسبت به نتایج اجرای دوره‌ی قبل (سال ١٣٩٥)، ١,٩ برابر شده است.کاربران از طریق وبگاه مركز آمار ایران به آدرس www.amar.org.ir نیز می‎توانند به نتایج طرح مذکور به صورت الکترونیکی دسترسی داشته باشند.
اشتراک گذاری
تصاویر
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.