تاریخ انتشار: 10 اردیبهشت 1401
بازدید: 5
دسته‌بندی: اخبار آماری
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– فروردین ١٤٠١

متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– فروردین ١٤٠١

در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با ٥,١ درصد ،" برنج ایرانی درجه یک " با ٢.٢ درصد و " برنج خارجی درجه یك " با ١.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
در فروردین ماه ١٤٠١ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با ٥,١ درصد ،" برنج ایرانی درجه یک " با ٢.٢ درصد و " برنج خارجی درجه یك " با ١.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام "گوشت گوسفند" با ٧,٦ درصد ،"گوشت گاو یا گوساله" با ٤.٨ درصد و "مرغ ماشینی" با ٣.٤ درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با ٤,٣ درصد و " ماست پاستوریزه " با ١.٦ درصد بوده است.

میوه و خشكبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " سیب " با ٦,١ درصد،" لیموترش" و "انار" با ٤.٤ درصد می ­باشد.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " گوجه فرنگی " با ٢٧,٦ درصد، "خیار" با ١١.٤ درصد و " بادمجان " با ٧.٣ درصد می­ باشد. همچنین در این گروه " فلفل دلمه ای " با ٥.٢- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شكر" با ١٠,٠ درصد و "قند " با ٩.٨ درصد می ­باشد.

برای دریافت اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه نمایید.
اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.