تاریخ انتشار: 14 تیر 1401
بازدید: 5
دسته‌بندی: تازه‌های نشر
انتشار نسخه الکترونیکی طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاههای کشور 1400

انتشار نسخه الکترونیکی طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاههای کشور 1400

در سال1400 وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در كشتارگاه‌های كشور حدود 624 هزار تن بوده است.

بر اساس نتایج این طرح وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در كشتارگاه‌های كشور طی سال 1400 حدود 624  هزار تن گزارش شده است كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 336 هزار تن، ۵3٫8 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 238 هزار تن، بز و بزغاله با 38 هزار تن، و سایر انواع دام با 12 هزار تن، به‌ترتیب 38.1 درصد،6٫2 درصد و 1٫9 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده‌اند.اطلاعات بیشتر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.