در خرداد ماه ١٤٠١ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "ماکارونی" با ٥٦,١ درصد ،" شیرینی خشک " با ٢٧.٦ درصد و " رشته آش " با ٢٥.٥ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با ٣٢,٥ درصد ،"گوشت گاو یا گوساله" با ١٦.٠ درصد و "گوشت گوسفند" با ٧.٤ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن نباتی جامد" با ٢٤٧,٢ درصد و " روغن مایع " با ٢٣٣.٨ درصد و " پنیر ایرانی پاستوریزه " با ٥٥.٧ درصد بوده است.
میوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " خربزه " با ٣١,١ درصد،" هلو" با ٢٢.٧ درصد میباشد. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هندوانه " با ٢.٤- درصد می باشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هویج فرنگی " با ٢٨,٥ درصد، "بادمجان" با ١٣.٨ درصد و " سیب زمینی " با ١٣.٥ درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سس مایونز" با ٢٧,٧ درصد و "قند" با ١٨.٩ درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.