بر اساس نتایج این طرح وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دامهای ذبح شده در كشتارگاههای كشور طی سال ١٤٠٠ حدود ٦٢٤ هزار تن گزارش شده است كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٣٣٦ هزار تن، ۵٣٫٨ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ٢٣٨ هزار تن، بز و بزغاله با ٣٨ هزار تن، و سایر انواع دام با ١٢ هزار تن، بهترتیب ٣٨,١ درصد،٦٫٢ درصد و ١٫٩ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص دادهاند.