در آذر ماه 1401 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام " شیرینی خشک " با 1.9 درصد و " رشته آش " با 1.6 درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم "ماکارونی" با 0.2- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام " گوشت گوسفند " با 7.1 درصد ،" کنسرو تن ماهی " با 3.2 درصد و " گوشت گاو یا گوساله" با 2.5 درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم " مرغ ماشینی" با 11.8- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " شیر خشک" با 4.6 درصد و " تخم مرغ ماشینی " با 3.7 درصد و می باشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " ماست پاستوریزه " با 0.5- درصد بوده است.
میوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هندوانه " با 16.5 درصد و" هلو " با 11.0 درصد میباشد. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " پرتقال " با 13.9- درصد و " لیمو ترش " با 0.3- درصد می باشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " پیاز " با 25.4 درصد و " کدو سبز" با 6.4 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به " گوجه فرنگی" با 4.4- درصد و" هویج " با 2.7- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " چای خارجی بسته ای" و " نوشابه گازدار " با 1.6 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به " شکر " با 0.7- درصد و " قند " با 0.5- درصد میباشد.
برای دریافت اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه نمایید.