تاریخ انتشار: 14 تیر 1402
بازدید: 18
دسته‌بندی: تازه‌های نشر
انتشار نسخه الکترونیکی طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاه‌های کشور 1401

انتشار نسخه الکترونیکی طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاه‌های کشور 1401

وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در كشتارگاه‌های كشور طی سال ۱۴۰۱ در حدود ۵۹۸ هزار تن گزارش شده، كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

نتایج سالانه آمارگیری كشتار دام كشتارگاه‌های كشور در سال ۱۴۰۱ توسط مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این آمارگیری، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در كشتارگاه‌های كشور طی سال ۱۴۰۱ در حدود ۵۹۸ هزار تن گزارش شده، كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۹۳ هزار تن، ۴۹ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۲۵۵ هزار تن، بز و بزغاله با ۳۹ هزار تن، و سایر انواع دام با ۱۱ هزار تن، به‌ترتیب 42.6 درصد، 6.5 درصد و 1.9 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

برای دستیابی به اطلاعات بیشتربه سند پیوست مراجعه نمایید.

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.