آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
نتایج سالانه آمارگیری كشتار دام كشتارگاههای كشور در سال ۱۴۰۱ توسط مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این آمارگیری، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دامهای ذبح شده در كشتارگاههای كشور طی سال ۱۴۰۱ در حدود ۵۹۸ هزار تن گزارش شده، كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۹۳ هزار تن، ۴۹ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۲۵۵ هزار تن، بز و بزغاله با ۳۹ هزار تن، و سایر انواع دام با ۱۱ هزار تن، بهترتیب 42.6 درصد، 6.5 درصد و 1.9 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
برای دستیابی به اطلاعات بیشتربه سند پیوست مراجعه نمایید.