تاریخ انتشار: 28 آبان 1402
بازدید: 16
دسته‌بندی: اخبار آماری
شاخص قیمت تولیدكننده محصولات مرغداریهای صنعتی كشور تابستان ١٤٠٢ (١٠٠=١٣٩٥)

شاخص قیمت تولیدكننده محصولات مرغداریهای صنعتی كشور تابستان ١٤٠٢ (١٠٠=١٣٩٥)

در فصل تابستان ١٤٠٢ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­های صنعتی کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ٣٧,٩ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٩٧.٤ درصد) ٥٩.٥ واحد درصد کاهش داشته‌است

چکیده

در فصل تابستان سال ١٤٠٢ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­های صنعتی کشور (بر مبنای ١٠٠=١٣٩٥) برابر با ١٢٥٦,٥ بوده‌است که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ٤.٤ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ٣٧.٩ درصد افزایش یافته‌است. در فصل مورد بررسی میانگین شاخص قیمت چهار فصل منتهی به فصل جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ٧٠.٢ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم فصلی

در فصل تابستان١٤٠٢ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­های صنعتی کشور نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) به  ٤,٤ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٣٢.٥ درصد)، ٢٨.١ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم­های مرغداری­های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم" تخم مرغ خوراکی " (٢٩,١ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم " جوجه‌ی یک روزه" (١٤,٤- درصد) می‌باشد.

 

کاهش تورم نقطه به نقطه

در فصل تابستان ١٤٠٢ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­های صنعتی کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ٣٧,٩ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٩٧.٤ درصد) ٥٩.٥ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری­های صنعتی به ازای تولید قلم­های خود در داخل کشور، در فصل تابستان١٤٠٢ نسبت به فصل تابستان١٤٠١، ٣٧.٩ درصد افزایش دارد. در بین قلم­های مرغداری­های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " تخم مرغ خوارکی" (١٩,٨ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " کود " (٦٢,٩ درصد) می­باشد.

 

کاهش تورم سالانه

 در تابستان١٤٠٢ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری­های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به این فصل نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ٧٠,٢ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل (٨٨.٧ درصد)، ١٨.٥واحد درصد کاهش نشان می­دهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلم­های مرغداری­های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (٤٧,٩ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " مرغ ‌گوشتی"  (٨٣,١ درصد) می­باشد.

 

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدكننده محصولات مرغداری­های صنعتی كشور در تابستان ١٤٠٢ نشان می­دهد که بیشترین میزان افزایش شاخص کل نسبت به فصل قبل مربوط به استان البرز  با ٢٣,٢ درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان اردبیل با  (١٦.٨- درصد) بوده است.

بررسی‌­ها نشان می­‌دهد که شاخص کل در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل، در همه استان­ها با افزایش روبه­رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان‌ سیستان و بلوچستان با ٩٢,١ درصد و کمترین میزان افزایش آن مربوط به استان یزد  با ٢١.٨ درصد می‌باشد.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.