متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– فروردین 1403
در گروه نان و غلات، اقلام " شیرینی خشک " با 3.3 درصد و" برنج ایرانی درجه یک " با 2.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در فروردین ماه 1403 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام " شیرینی خشک " با 3.3 درصد و" برنج ایرانی درجه یک " با 2.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام " گوشت گوسفند" با 5.6 درصد ،" گوشت گاو و گوساله" با 1.8 درصد و "کنسرو تن ماهی" با 1.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند .
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با 4.3 درصد و " کره پاستوریزه" با 1.2 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " تخم مرغ ماشینی " با 2.0- درصد و "روغن نباتی جامد " با 0.1- درصد می باشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با 15.2 درصد ،"لیمو ترش" با 13.9 درصد و" انار " با 10.5 درصد میباشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " هندوانه " با 14.7- درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"" پیاز" با 29.5 درصد ،" هویج فرنگی" با 13.6 درصد و فلفل دلمه ای" با 10.7 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " خیار " با 3.0- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به" شکر " با 2.9 درصد، " سس گوجه فرنگی " و" قند " با 1.8 درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.