آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۶٬۸۲۵ تن، ۵۷ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۰٬۱۷۹ تن، بز و بزغاله با ۱٬۷۷۷ تن، و سایر انواع دام با ۷۵۹ تن، بهترتیب ۳۴٫۵ درصد، ۶ درصد و ۲٫۵ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در فروردین ۱۴۰۳ با ماه مشابه سال ۱۴۰۲ نشاندهنده کاهش ۲۵ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۲ برای گوسفند و بره ۳۱ درصد، برای بز و بزغاله ۱۸ درصد، برای گاو و گوساله ۲۳ درصد و برای گاومیش و بچهگاومیش ۲۶ درصد کاهش، و برای شتر و بچهشتر ۶ درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به ماه قبل (اسفند ۱۴۰۲) در حدود ۲۳ درصد کاهش داشته است.برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.