شاخص قيمت توليدكننده محصولات مرغداريهاي صنعتي كشور اردیبهشت 1403 (100=1395)
در اردیبهشت ماه 1403 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به 7.2 درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (6.5- درصد)، 13.7 واحد درصد افزایش یافتهاست.
چکیده
در اردیبهشت ماه سال 1403 شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور (بر مبنای 100=1395) برابر با 1382.5 بودهاست که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) 7.2 درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 14.8 درصد افزایش یافتهاست. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در دوازده ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) 44.6 درصد افزایش یافتهاست.
افزایش تورم ماهانه
در اردیبهشت ماه 1403 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به 7.2 درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (6.5- درصد)، 13.7 واحد درصد افزایش یافتهاست. در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم" تخم مرغ خوراکی" (25.0 درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم " مرغ گوشتی" (0.3- درصد) میباشد.
افزایش تورم نقطه به نقطه
در اردیبهشت ماه 1403 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 14.8 درصد بودهاست که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (7.1درصد) 7.7 واحد درصد افزایش داشتهاست. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداریهای صنعتی به ازای تولید قلمهای خود در داخل کشور، در اردیبهشت ماه 1403 نسبت به ماه مشابه سال قبل، 14.8 درصد افزایش دارد. در بین قلمهای مرغداریهای صنعتی، بیشترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " تخم مرغ نطفه دار" (48.5 درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به قلم " مرغ حذفی" (8.1- درصد) میباشد.
کاهش تورم سالانه
در اردیبهشت ماه 1403 تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در دوازده ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به 44.6 درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (51.0 درصد)، 6.4 واحد درصد کاهش نشان میدهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (23.8 درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " جوجهی یک روزه " (75.0 درصد) میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.