آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
در خرداد ماه 1403 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" با 1.8 درصد و "شیرینی خشک" با 1.7 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "گوشت گوسفند" با 5.5 درصد و "مرغ ماشینی" با 1.3 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "ماهی قزل آلا" با 1.8- درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با 5.6 درصد و "شیر خشک" با 3.2 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "روغن مایع" با 0.4- درصد میباشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با 32.5 درصد ،" لیمو ترش " با 21.3 درصد و "هندوانه" با 18.2 درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هویج فرنگی" با 19.9 درصد ،"بادمجان" با 12.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " کدوسبز " با 7.2- درصد و "پیاز" با 6.3- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "قند" با 12.0 درصد و "شکر" با 10.9 درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.