متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– خرداد 1403
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با 5.6 درصد و "شیر خشک" با 3.2 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "روغن مایع" با 0.4- درصد میباشد.
در خرداد ماه 1403 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" با 1.8 درصد و "شیرینی خشک" با 1.7 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "گوشت گوسفند" با 5.5 درصد و "مرغ ماشینی" با 1.3 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "ماهی قزل آلا" با 1.8- درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با 5.6 درصد و "شیر خشک" با 3.2 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "روغن مایع" با 0.4- درصد میباشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با 32.5 درصد ،" لیمو ترش " با 21.3 درصد و "هندوانه" با 18.2 درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هویج فرنگی" با 19.9 درصد ،"بادمجان" با 12.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " کدوسبز " با 7.2- درصد و "پیاز" با 6.3- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "قند" با 12.0 درصد و "شکر" با 10.9 درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.