تاریخ انتشار: 09 مرداد 1403
بازدید: 120
 متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– تیر 1403

متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– تیر 1403

درگروه نان و غلات، اقلام "شیرینی خشک" با 2.3 درصد درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در تیر ماه 1403 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور  بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 2.3 درصد و "رشته آش" با 2.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "گوشت گوسفند" با 3.3 درصد و "گوشت گاو یا گوساله" با 1.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "مرغ ماشینی" با 0.3- درصد می­باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با 2.7 درصد و "دوغ پاستوریزه" با 2.5 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با 1.9- درصد و "روغن نباتی جامد" با 0.4- درصد می­باشد.

ميوه و خشكبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با 27.7 درصد ،"سیب" با 20.9 درصد و "هندوانه" با 13.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هلو" با 23.5- درصد می­باشد.

سبزيجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هویج فرنگی" با 21.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "بادمجان" با 13.6- درصد، "پیاز" با 5.6- درصد  و "سیب زمینی" با 5.2- درصد می­باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شکر" با 6.0 درصد و "قند" با 5.9 درصد می­‌باشد.

برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

 

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.