آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
در تیر ماه 1403 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 2.3 درصد و "رشته آش" با 2.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "گوشت گوسفند" با 3.3 درصد و "گوشت گاو یا گوساله" با 1.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "مرغ ماشینی" با 0.3- درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با 2.7 درصد و "دوغ پاستوریزه" با 2.5 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با 1.9- درصد و "روغن نباتی جامد" با 0.4- درصد میباشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با 27.7 درصد ،"سیب" با 20.9 درصد و "هندوانه" با 13.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هلو" با 23.5- درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هویج فرنگی" با 21.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "بادمجان" با 13.6- درصد، "پیاز" با 5.6- درصد و "سیب زمینی" با 5.2- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شکر" با 6.0 درصد و "قند" با 5.9 درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.