در مرداد ماه 1403 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 1.9 درصد و "ماکارونی" با 1.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "رشته آش" با 2.9- درصد میباشد.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "ماهی قزل آلا" با 2.2 درصد و "مرغ ماشینی" با 1.3 درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "دوغ پاستوریزه" با 2.4 درصد و "ماست و کره پاستوریزه" با 1.5 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "روغن نباتی جامد" با 1.0- درصد میباشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با 4.2 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هلو" با 16.3- درصد و "خربزه" با 6.2- درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"گوجه فرنگی" با 18.1 درصد و "بادمجان" با 10.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "پیاز" با 3.2- درصد و "سیب زمینی" با 2.1- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سس گوجه فرنگی" با 5.2 درصد و "قند" با 4.7 درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.