در مهر ماه 1403 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج خارجی درجه یک" با 4.8 درصد و " رشته آش " با 3.4 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "مرغ ماشینی" با 3.8 درصد و " ماهی قزل آلا " با 0.9 درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه" با 8.5 درصد، "تخم مرغ ماشینی" با 7.0 درصد و "خامه پاستوریزه" با 6.8 درصد میباشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "موز" با 5.6 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "انار" با 16.7- درصد، "سیب" با 10.5- درصد و "هندوانه" با 6.0- درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"کدو سبز" با 16.9 درصد و "فلفل دلمهای" با 10.6 درصد و "خیار" با 9.9 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هویج فرنگی" با 7.4- درصد و "گوجه فرنگی" با 1.0- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "رب گوجه فرنگی" با 5.3 درصد و "نوشابه" با 4.7 درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.