آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
در دی ماه 1403 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "ماکارونی" با 4.9 درصد، " شیرینی خشک " با 3.1 درصد، "رشته آش" و "برنج ایرانی" با 2.9 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "ماهی قزل آلا" با 2.7 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "مرغ ماشینی" با 5.0- درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه" با 9.8 درصد، " خامه پاستوریزه " با 5.7 درصد و "شیر خشک" با 3.4 درصد میباشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "انار" با 11.1 درصد، "موز" با 3.7 درصد و "سیب" با 3.6 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "خربزه" با 9.6- درصد و "پرتقال" با 4.6- درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"بادمجان" با 40.6 درصد، "سیب زمینی" با 20.0 درصد، "کدوسبز" با 17.6 درصد و "خیار" با 9.8 درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" با 5.1 درصد، "چای خارجی بستهای" با 4.5 درصد و "رب گوجه فرنگی" با 3.5 درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.