تاریخ انتشار: 27 اسفند 1403
بازدید: 29
دسته‌بندی: اخبار آماری
عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۳ به 34٬988 تن رسید

عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۳ به 34٬988 تن رسید

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 20٬058 تن، 57٫3 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است.

 

بر اساس نتایج  طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه بهمن ۱۴۰۳ ، وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۳ جمعاً 34٬988 تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 20٬058 تن، 57٫3 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 12٬021 تن، بز و بزغاله با 2٬145 تن، و سایر انواع دام با 764 تن، به‌ترتیب 34٫4 درصد، 6٫1 درصد و 2٫2 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۳ با ماه مشابه سال ۱۴۰۲ نشان‌دهنده افزایش 6 درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در بهمن ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۲ برای گوسفند و بره 1 درصد و برای شتر و بچه‌شتر 38 درصد کاهش، و برای بز و بزغاله 4 درصد، برای گاو و گوساله 12 درصد و برای گاومیش و بچه‌گاومیش 2 درصد افزایش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۳ نسبت به ماه قبل (دی) در حدود 5 درصد افزایش داشته است.

بررسی نتایج حاصل از سایر طرح‌های آمارگیری در زیربخش دام نشان می‌دهد که بخشی از کشتار دام، به‌ویژه دام سبک، در خارج از کشتارگاه‌های رسمی انجام می‌شود، که آمار مربوط به این نوع کشتار در این طرح لحاظ نشده است.

برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.