تاریخ انتشار: 06 اردیبهشت 1404
بازدید: 36
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– فروردین 1404

متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– فروردین 1404

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "مرغ ماشینی" با 6.8 درصد و "گوشت گوسفندی" با 3.0 درصد می‌باشد.

در فروردین ماه 1404 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "برنج ایرانی" با 6.1 درصد، "شیرینی خشک" با 5.1 درصد و "برنج خارجی" با 2.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "مرغ ماشینی" با 6.8 درصد و "گوشت گوسفندی" با 3.0 درصد می­باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیرخشک" با 6.2 درصد، "روغن مایع" با 4.0 درصد و "روغن نباتی جامد" با 3.4 درصد می­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"تخم مرغ" با 6.4- درصد می­باشد.

ميوه و خشكبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با 22.0 درصد،  "سیب" با 20.3 درصد و "لیمو ترش" با 19.7 درصد می­‌باشد.

سبزيجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"لوبیا چیتی" با 10.4 درصد، "لوبیا قرمز" با 7.5 درصد، "فلفل دلمه­‌ای" با 6.9 درصد  و "لپه" با 6.3 درصد می‌­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پیاز" با 8.1- درصد می­‌باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "چای خارجی بسته­ای" با 6.4 درصد، "نوشابه گازدار" با 3.5 درصد و "قند" و "شکر" با 3.4 درصد می­‌باشد.

برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید. 

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.