تاریخ انتشار: 11 آذر 1397
بازدید: 1420
دسته‌بندی: اخبار آماری
آمار تولید گوشت قرمز در كشتارگاه‌های كشور برای فصل تابستان 1397 اعلام شد

آمار تولید گوشت قرمز در كشتارگاه‌های كشور برای فصل تابستان 1397 اعلام شد

گزیده نتایج فصل تابستان آمار كشتار دام كشتارگاه‌های كشور1397 منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در كشتارگاه‌های كشور در فصل تابستان 1397 جمعاً 99 هزار تن گزارش شده است كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است. سهم گوشت گاو و گوساله با 56.1 هزار تن وزن لاشه (56.6 درصد)، گوسفند و بره با 32.5 هزار تن (32.8 درصد)، بز و بزغاله با 8.3 هزار تن (8.4 درصد) و سایر انواع دام‌ها با 2.25 هزار تن (2.2 درصد) از كل وزن لاشه قابل مصرف بوده است.

مقایسه عملكرد كشتارگاه‌های كشور در تابستان سال 1397 نسبت به فصل مشابه سال 1396 مؤید کاهش 11 درصدی مقدار تولید گوشت در كشتارگاه‌های رسمی كشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره 23 درصد و برای بز و بزغاله 19 درصد بوده است همچنین مقدار تولید گوشت برای شتر و بچه شتر 29 درصد كاهش و برای گاومیش و بچه گاومیش 11 درصد افزایش داشته است، این مقدار برای گاو و گوساله تغییرات محسوسی نداشته است.

اشتراک گذاری
تصاویر
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.