متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– اردیبهشت 1404
در گروه ميوه و خشكبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با 26.1 درصد، "انار" با 23.4 درصد و "سیب" با 10.9 درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هندوانه" با 25.6- درصد میباشد.
در اردیبهشت ماه 1404 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج ایرانی" با 9.1 درصد، "شیرینی خشک" و "رشته آش" با 2.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کنسرو ماهی" با 1.3 درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"مرغ ماشینی" با 6.1- درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیرخشک" با 8.0 درصد، "دوغ پاستوریزه" با 4.4 درصد و "روغن نباتی جامد" با 4.3 درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"تخم مرغ" با 11.3- درصد میباشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با 26.1 درصد، "انار" با 23.4 درصد و "سیب" با 10.9 درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هندوانه" با 25.6- درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"لوبیا چیتی" با 21.9 درصد، "لوبیا قرمز" با 8.7 درصد و "لپه" با 6.6 درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "خیار" با 19.0- درصد، "سیب زمینی" با 15.4- درصد، "پیاز" با 15.0- درصد، "کدو سبز" با 10.8- درصد و "بادمجان" با 9.0- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شکر" با 7.4 درصد، "قند" با 7.0 درصد و "چای خارجی بستهای" با 6.5 درصد میباشد.