آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
روندِ رو به رشدِ جمعیت در دنیا نیاز به مواد غذایی، بهویژه مواد پروتئینی را بیش از پیش افزایش داده است. در این راستا طی سالهای اخیر، مصرف گوشت طیور بهعنوان یک منبع پروتئینی، رشد قابل ملاحظهای داشته است.
با توجه به اهمیت گوشت طیور، طرح آمارگیری کشتار طیور کشتارگاههای کشور از دی ماه 1399 توسط مرکز آمار ایران با همکاری سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها و سازمان دامپزشکی کشور به مرحله اجرا درآمد که نتایج آن تا پاییز سال 1400 بهصورت فصلی و پس از آن به صورت ماهانه منتشر شد.
نگاهی به نتایج حاصل از اجرای این طرح در سال 1403 نشان میدهد:
استان اصفهان با 1٬175 هزار قطعه بوقلمون به وزن 12٬882 تن؛
استان یزد با 3٬700 هزار قطعه بلدرچین به وزن 776 تن؛
استان اصفهان با 17 هزار قطعه شترمرغ به وزن 747 تن؛
استان البرز با 7٬736 هزار قطعه سایر انواع طیور (مرغ تخمگذار، مرغ مادر و کبک) بهوزن 11٬879 تن.
برای دستیابی به اطلاعات بیشتر به سند پیوست مراجعه نمایید.