آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
نتایج سالانه آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای کشور در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این آمارگیری، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دامهای ذبح شده در کشتارگاههای کشور طی سال 1403 در حدود 403 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 224 هزار تن، 55.5 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 141 هزار تن، بز و بزغاله با 29 هزار تن، و سایر انواع دام با 9.3 هزار تن، بهترتیب 35 درصد، 7.2 درصد و 2.3 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
برای دستیابی به اطلاعات بیشتر به سند پیوست مراجعه نمایید.