تاریخ انتشار: 08 مرداد 1404
بازدید: 174
شاخص قيمت توليدكننده بخش معدن_ خرداد ماه 1404 (بر مبنای سال پایه 1395)

شاخص قيمت توليدكننده بخش معدن_ خرداد ماه 1404 (بر مبنای سال پایه 1395)

در خرداد ماه 1404، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 48.4 درصد می‌باشد که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (47.6 درصد)، 0.8 واحد درصد افزایش داشته است.

شاخص قیمت کل

در خرداد ماه 1404، شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن3053.3 می‌باشد که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) 4.2 درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 48.4 درصد افزایش و در دوازده ماه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) ، 34.9 درصد افزایش داشته است.

افزایش تورم ماهانه

در خرداد ماه 1404، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) 4.2 درصد می­باشد که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (4.0 درصد)، 0.2 واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، در خرداد ماه 1404 نسبت به ماه قبل، 4.2 درصد افزایش داشته است. در این ماه بیش­ترین تورم ماهانه با 4.4 درصد مربوط به گروه­ "کانه­های فلزی" و کم‌ترین تورم ماهانه با 1.6 درصد مربوط به گروه "زغال سنگ" می‌باشد.

افزایش تورم نقطه به نقطه

در خرداد ماه 1404، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 48.4 درصد می‌باشد که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (47.6 درصد)، 0.8 واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، در خرداد ماه 1404 نسبت به دوره مشابه سال قبل، 48.4 درصد افزایش دارد. در این ماه بیش‌ترین تورم نقطه به نقطه با 50.2 درصد مربوط به گروه "کانه­های فلزی" و کم­ترین تورم نقطه به نقطه با 36.4 درصد مربوط به گروه "سایر معادن" می‌باشد.

افزایش تورم سالانه

در خرداد ماه 1404، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در دوازده ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل، 34.9 درصد می‌باشد که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (32.8 درصد)، 2.1 واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، در دوازده ماه منتهی به خرداد ماه 1404 نسبت به دوره مشابه سال قبل، 34.9 درصد افزایش دارد. در این ماه بیش­ترین تورم سالانه با 35.8 درصد مربوط به گروه "سایر معادن" و کم‌ترین تورم سالانه با 32.6 درصد مربوط به گروه "زغال­سنگ" می‌باشد.

برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به قفایل پیوست مراجعه کنید.

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.
تاریخ به‌روزرسانی: 22 شهریور 1404