آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
در مرداد ماه 1404 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بهشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "ماکارونی" با 5.3 درصد، "رشته آش" با 5.1 درصد و "برنج خارجی درجه یک" با 4.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "مرغ ماشینی" با 5.8 درصد و "ماهی قزل آلا" با 3.8 درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پنیر ایرانی پاستوریزه" با 5.1 درصد، "دوغ پاستوریزه" با 3.8 درصد و " روغن نباتی جامد و ماست پاستوریزه " با 3.3 درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ" با 4.6- درصد میباشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با 17.1 درصد، "موز" با 8.6 درصد و "هلو" با 6.2 درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با 15.7- درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "خیار" با 28.1 درصد، "قارچ" با 18.6 درصد و "بادمجان" با 7.9 درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب زمینی" با 10.3- درصد، "فلفل دلمهای" با 9.9- درصد و "گوجه فرنگی" با 6.5- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سس مایونز" با 3.9 درصد، "رب گوجه فرنگی" با 3.7 درصد و "چای خارجی بستهای" با 3.0 درصد میباشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر به فایل پیوست مراجعه نمایید.