آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
در مهر ماه 1404 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج خارجی درجه یک" با 7.7 درصد، "برنج ایرانی درجه یک" با 6.4 درصد و "رشته آش" با 5.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "ماهی قزل آلا" با 23.0 درصد، "گوشت گاو یا گوساله" با 9.6 درصد و "مرغ ماشینی" با 7.5 درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با 15.7 درصد، "خامه پاستوریزه" با 3.8 درصد میباشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با 45.4 درصد، "خربزه" با 13.6 درصد، "کشمش پلویی" با 11.1 درصد و "مغز گردو" با 10.9 درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "انار" با 6.7- درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کدو سبز" با 52.8 درصد، "گوجه فرنگی" با 30.9 درصد، "سیب زمینی" با 22.2 درصد، "بادمجان" با 11.6 درصد و "خیار" با 10.4 درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سس گوجه فرنگی" با 3.9 درصد، "سس مایونز" با 3.7 درصد و "رب گوجه فرنگی" با 2.9 درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.