تاریخ انتشار: 16 مرداد 1396
بازدید: 707
دسته‌بندی: اخبار آماری
انتشار گزارش شاخص قیمت تولیدكننده محصولات مرغداری‌های صنعتی كشوربهار 1396(100=1390)

انتشار گزارش شاخص قیمت تولیدكننده محصولات مرغداری‌های صنعتی كشوربهار 1396(100=1390)

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدكننده محصولات مرغداری‌های صنعتی كشور در بهار سال 1396 نشان می­دهد که تمامی استان های کشور بجز کرمانشاه نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین میزان افزایش مربوط به استان مازندران با 40.23 درصد می باشد. استان کرمانشاه 1.85 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش داشته است. به علاوه استان های کرمان و البرز به ترتیب با 13.54 درصد افزایش و 17.41 درصد کاهش به ترتیب بیشترین افزایش و کاهش قیمت را نسبت به فصل قبل تجربه کرده اند.

شاخص گروه­های اصلی

1-     مرغ

     در بهار 1396 شاخص گروه مرغ به 281.21 واحد رسیده که به ترتیب نسبت به فصل قبل 0.41درصد کاهش و 17.44 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب 18.32، 11.05 و 46.94 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته­اند. همچنین پولت، مرغ گوشتی به ترتیب 1.09 و 1.76 درصد نسبت به فصل قبل کاهش داشته اند. دیگر قلم گروه، جوجه یک روزه 4.69 درصد نسبت به فصل قبل افزایش یافته است.

تخم مرغ

در بهار 1396 شاخص گروه تخم مرغ به 179.32 واحد رسیده که نسبت به فصل قبل 12.71 درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل 31.0 درصد افزایش داشته است. در این گروه تخم مرغ نطفه­دار و تخم مرغ خوراکی به ترتیب 4.47 و 20.59 درصد نسبت به فصل قبل کاهش نشان می دهد. همچنین اقلام مذکور نسب به فصل مشابه سال قبل به ترتیب 34.82 و 26.86 درصد افزایش داشته است. 

2-    سایر

این گروه شامل کود می­باشد که به ترتیب 0.21 و 0.52 درصد نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل افزایش داشته است.  

جزئیات  بیشتر این خبر را در فایل پیوست مشاهده كنید:

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.