تاریخ انتشار: 06 خرداد 1399
بازدید: 213
دسته‌بندی: اخبار آماری
تولید گوشت قرمز در ماه فرودین 1399 در كشتارگاه‌های رسمی كشور به 21.9 هزار تن رسید

تولید گوشت قرمز در ماه فرودین 1399 در كشتارگاه‌های رسمی كشور به 21.9 هزار تن رسید

گزیده نتایج ماه فروردین آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه فروردین 1399 جمعاً 21.9 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 12.1 هزار تن، 55.4 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 7.9 هزار تن، بز و بزغاله با 1.4۲ هزار تن و سایر انواع دام با 421 تن، به‌ترتیب 36.2 درصد، 6.5 درصد و 1.9 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در فروردین 1399 با عملکرد ماه مشابه سال ۱۳۹8 نشان‌دهنده افزایش 2 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. تغییرات مقدار تولید گوشت نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره 4 درصد کاهش، برای بز و بزغاله 15 درصد افزایش، برای گاو و گوساله 5 درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر 13 درصد کاهش داشته و برای گاومیش و بچه‌گاومیش تقریباً بدون تغییر بوده است.

برای مشاهده متن کامل خبر به فایلهای  پیوست مراجعه کنید.

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.