انتشار نسخه الکترونیکی چکیده نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای کشور زمستان 1398
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در فصل زمستان 1398 جمعاً 94.9 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 49.6 هزار تن، 52.3 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 36.3 هزار تن، بز و بزغاله با 6.7 هزار تن و سایر انواع دامها با 2.3 هزار تن، بهترتیب 38.3 درصد، 7 درصد و 2.4 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای کشور در زمستان سال ۱۳۹8 با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹7 نشاندهنده افزایش 16 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است. افزایش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل گوسفند و بره 38 درصد، بز و بزغاله 16 درصد، گاو و گوساله 5 درصد، شتر و بچهشتر 25 درصد و کاهش مقدار تولید گوشت برای گاومیش و بچهگاومیش 9 درصد بوده است.
نتایج حاصل از این طرح نشان میدهد كه تولید گوشت قرمز در كشتارگاهها در فصل زمستان نسبت به فصل پاییز همین سال حدود از 17 درصد افزایش داشته است .اطلاعات بیش تر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.