تولید گوشت قرمز در ماه خرداد 1399 در كشتارگاههای رسمی كشور به 30.4 هزار تن رسید
نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در خرداد ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه خرداد 1399 جمعاً 30.4 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 17.2 هزار تن، 56.4 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 10.5 هزار تن، بز و بزغاله با 2.1 هزار تن و سایر انواع دام با 623.1 تن، بهترتیب 34.5 درصد، 7 درصد و 2.1 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در خرداد 1399 با ماه مشابه 1398، نشاندهنده افزایش 39 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در خرداد 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره ۴۰ درصد، برای بز و بزغاله 2۴ درصد، برای گاو و گوساله 41 درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش 48 درصد، و برای شتر و بچهشتر 10 درصد افزایش داشته است.
نتایج حاصل از این طرح آمارگیری تشان میدهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در خرداد 1399 نسبت به اردیبهشت ۱۳۹۹ در حدود 1.5 درصد کاهش داشته است.
برای مشاهده گزارش تفصیلی تر به فایل پیوست مراجعه کنید.