شاخص قیمت تولیدكننده محصولات مرغداریهای صنعتی كشور بهار 1399 (100=1390)
تورم فصلی
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل بهار 1399 به 1.2 درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (7.2 درصد کاهش)، 8.4 واحد درصد افزایش دارد. در میان قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به قلم" کود " (4.4- درصد ) و بیشترین آن مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (14.0 درصد ) میباشد.
تورم نقطه به نقطه
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل بهار 1399 به 16.1 درصد افزایش رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل(7.0 درصد کاهش)، 23.1 واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری های صنعتی به ازای تولید قلم های خود در داخل کشور، در فصل بهار 1399 نسبت به فصل بهار 1398، 16.1 درصد افزایش دارد. در بین قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " مرغ گوشتی " (2.7- درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (80.0 درصد) میباشد.
تورم سالانه
تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل بهار 1399 نسبت به مدت مشابه در سال قبل به 12.9 درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل(19.4)، 6.5 واحد درصد کاهش نشان میدهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلم های مرغداری های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " مرغ گوشتی" (8.6 درصد ) و بیشترین آن مربوط به قلم "کود " (62.6 درصد) میباشد.
شاخص استانی
بررسی شاخص قیمت تولیدكننده محصولات مرغداری های صنعتی كشور در بهار 1399 نشان میدهد که شاخص اکثر استان های کشور نسبت به فصل قبل با کاهش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان گیلان با 29.14 درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان بوشهر با 23.34 درصد کاهش می باشد.
مقایسه شاخص کل استانها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان می دهد که اکثر استان ها با افزایش روبه رو بوده اند بطوریکه بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهار محال و بختیاری با 128.06 درصد و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به استان بوشهر با 19.27 درصد کاهش می باشد.
برای مشاهده متن کامل خبر به فایل پیوست مراجعه کنید.