در مهر ماه 1399 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج خارجی درجه یک" با 12.3 درصد، "شیرینی خشک" با 8.0 درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با 5.5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "کنسرو ماهی تن" با 9.7 درصد،"ماهی قزل آلا" با 9.5 درصد و "مرغ ماشینی" با 6.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "کره پاستوریزه (کره حیوانی)" با 40.3 درصد، "تخم مرغ ماشینی" با 21.2 درصد و "خامه پاستوریزه" با 13.2 درصد بوده است.
میوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "لیموترش" با 9.9 درصد و "پسته" با 9.8 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در ماه جاری متوسط قیمت "پرتقال" با 31.8 درصد و "انار" با 18.0 درصد بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل را داشتهاند.
سبزیجات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "پیاز " با 20.6 درصد، "فلفلدلمهای" با 19.9 درصد و "نخود" با 17.9 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در ماه جاری اقلام "خیار" با 2.4 درصد و "هویج فرنگی" با 2.1 درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "نوشابه گازدار" با 7.3 درصد و "چای خارجی بستهای" با 7.1 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
برای مشاهده جزئیات خبر به فایل پیوست مراجعه کنید.