آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
در فروردین ماه 1400 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 6.8 درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با 1.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 5.9 درصد، "گوشت گاو یا گوساله" با 5.6 درصد و "گوشت گوسفند" با 5.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن مایع" با 5.3 درصد، "شیر خشک" با 3.9 درصد، "کره پاستوریزه(کره حیوانی) و دوغ پاستوریزه" با 2.1 درصد بوده است. همچنین در این گروه قیمت "تخم مرغ ماشینی" با 6.1 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
میوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "انار" با 8.1 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت "موز" با 26.7 درصد و "هندوانه" با 15.9 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "گوجه فرنگی" با 18.2 درصد، "نخود" با 6.6 درصد، "لپه" با 4.8 درصد و "عدس" با 4.3 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "خیار" با 14.2 درصد، "کدوسبز" با 11.3 درصد و "پیاز" با 6.3 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "شکر" با 5.6 درصد، "قند" با 4.8 درصد و "نوشابه گازدار" با 4.6 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
برای دریافت اطلاعات بیشتر به فایل پیوست مراجعه نمایید.