متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– فروردین 1400
"مرغ ماشینی" با 5.9 درصد، "گوشت گاو یا گوساله" با 5.6 درصد و "گوشت گوسفند" با 5.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در فروردین ماه 1400 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 6.8 درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با 1.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 5.9 درصد، "گوشت گاو یا گوساله" با 5.6 درصد و "گوشت گوسفند" با 5.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن مایع" با 5.3 درصد، "شیر خشک" با 3.9 درصد، "کره پاستوریزه(کره حیوانی) و دوغ پاستوریزه" با 2.1 درصد بوده است. همچنین در این گروه قیمت "تخم مرغ ماشینی" با 6.1 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
میوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "انار" با 8.1 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت "موز" با 26.7 درصد و "هندوانه" با 15.9 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "گوجه فرنگی" با 18.2 درصد، "نخود" با 6.6 درصد، "لپه" با 4.8 درصد و "عدس" با 4.3 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "خیار" با 14.2 درصد، "کدوسبز" با 11.3 درصد و "پیاز" با 6.3 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "شکر" با 5.6 درصد، "قند" با 4.8 درصد و "نوشابه گازدار" با 4.6 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
برای دریافت اطلاعات بیشتر به فایل پیوست مراجعه نمایید.