عرضه گوشت انواع طیور از کشتارگاههای رسمی کشور در زمستان ١٣٩٩ در حدود ٤٧٣ هزار تن می باشد
ماکیان (مرغ و خروس) با ٤٦١,٦ هزار تن، ٩٧.٦ درصد از کل وزن گوشت طیور عرضه شده را به خود اختصاص داده است. گوشت سایر انواع طیور که عمدتاً شامل بوقلمون، بلدرچین، شترمرغ و کبک میباشد با ١١.١ هزار تن، ٢.٤ درصد از کل وزن گوشت طیور عرضهشده را به خود اختصاص داده است.
بهدنبال انتشار نتایج ماهانه کشتار دام کشتارگاههای کشور (عرضه گوشت قرمز) در سال ١٣٩٩ و استقبال کاربران و برنامهریزان از نتایج طرح مذکور، طرح آمارگیری از کشتار طیور در کشتارگاه های رسمی کشور برای اولین بار توسط مرکز آمار ایران به صورت فصلی در زمستان ١٣٩٩ برای اعلام وضعیت تولید گوشت انواع طیور در کشتارگاه های رسمی کشور به اجرا درآمده است.
نتایج این طرح نشان می دهد:
- وزن گوشت انواع طیور کشتار شده در کشتارگاههای رسمی کشور در زمستان ١٣٩٩ جمعاً ٤٧٢,٧ هزار تن می باشد.
- ماکیان (مرغ و خروس) با ٤٦١,٦ هزار تن، ٩٧.٦ درصد از کل وزن گوشت طیور عرضه شده را به خود اختصاص داده است. گوشت سایر انواع طیور که عمدتاً شامل بوقلمون، بلدرچین، شترمرغ و کبک میباشد با ١١.١ هزار تن، ٢.٤ درصد از کل وزن گوشت طیور عرضهشده را به خود اختصاص داده است.
- متوسط وزن لاشههای قابل مصرف ماکیان (مرغ و خروس) ١,٩ کیلوگرم، بوقلمون ٩.١ کیلوگرم، بلدرچین ٠.٣ کیلوگرم، و سایر انواع طیور ١.٦ کیلوگرم بوده است.برای مشاهده گزیده نتایج این طرح به فایل پیوست مراجعه کنید.
نتایج طرح مذکور به زودی در درگاه ملی آمار به نشانی www.amar.org.ir در دسترس قرار خواهد گرفت.