استاندارد تبادل داده‌ها و فراداده‌های آماری، زبان مشترک سازمان‌های تولید کننده آمار
این مطلب توسط خانم آزاده برفی‌پور ـ رییس گروه استاندارد سازی تعاریف، مفاهیم و طبقه بندی های آماری مرکز آمارایران تهیه شده است.
یکشنبه، 23 خرداد 1400 - 10:04
در بخش محصولات جالیزی، قیمت متوسط هر كیلو هندوانه با افزایش 125.4 درصدی به 16029ریال، قیمت خربزه با افزایش 54.1 درصدی به 24392 ریال و قیمت خیار با افزایش 146.2درصدی به 49771ریال رسید.
چهارشنبه، 19 خرداد 1400 - 11:43
متوسط قیمت محصولات و هزینة خدمات کشاورزی سال ١٣٩٩-1
در بخش محصولات جالیزی، قیمت متوسط هر كیلو هندوانه با افزایش ١٢٥,٤ درصدی به ١٦٠٢٩ریال، قیمت خربزه با افزایش ٥٤.١ درصدی به ٢٤٣٩٢ ریال و قیمت خیار با افزایش ١٤٦.٢درصدی به ٤٩٧٧١ریال رسید.
چهارشنبه، 19 خرداد 1400 - 11:18
در بخش محصولات جالیزی، قیمت متوسط هر كیلو هندوانه با افزایش ١٢٥,٤ درصدی به ١٦٠٢٩ریال، قیمت خربزه با افزایش ٥٤.١ درصدی به ٢٤٣٩٢ ریال و قیمت خیار با افزایش ١٤٦.٢درصدی به ٤٩٧٧١ریال رسید.
چهارشنبه، 19 خرداد 1400 - 10:18
انتشار نسخه الکترونیکی شاخص قیمت تولید کننده درایران فصل زمستان ١٣٩٩(بر مبنای سال پایه ١٣٩٥)
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده کل کشور نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل زمستان ١٣٩٩ به ٩,٨ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصـل قبل ٧.٨ واحد درصـد کاهش داشته است. در این فصل بیش­ترین تورم فصلی تولیدکننده مربـوط به بخش معدن (١٢.٩ درصد) بوده است.
دوشنبه، 17 خرداد 1400 - 11:02
پیش‌ینی عرضه گوشت قرمز در فصل تابستان ١٤٠٠
این مطلب توسط آقای صابرمحمد مقصودی دانش‌آموخته دکترای ژنتیک و اصلاح نژاد دام دانشگاه تهران وکارشناس آمارهای دام و طیور مرکز آمار ایران ،خانم لیلا صالحی،دانشجوی دکترای آمار دانشگاه تربیت مدرس و کارشناس آمارهای دام و طیور مرکز آمار ایران و آقای حمیدرضا جلالی،دانش‌آموخته کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه تهران و رئیس گروه آمارهای دام و طیور، مرکز آ...
دوشنبه، 17 خرداد 1400 - 10:02
میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان و ارائه دهندگان کالاها و خدمات، به ازای فروش محصولاتشان در داخل کشور، در سال ١٣٩٩ نسبت به سال ١٣٩٨، ٤٦,٧ درصد افزایش داشته است.
دوشنبه، 17 خرداد 1400 - 10:00
میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان به ازای تولید کالاها و خدماتشان در داخل کشور، در فصل زمستان 1399 نسبت به فصل زمستان سال 1398، 67.5 درصد افزایش دارد. 
دوشنبه، 17 خرداد 1400 - 09:58
 متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– اردیبهشت ١٤٠٠
در گروه نان و غلات، اقلام "شیرینی خشک" با ٣,٨ درصد ، "رشته آش" با ٣.٤ و "برنج ایرانی درجه یک" با ١.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
چهارشنبه، 12 خرداد 1400 - 12:23
شاخص قیمت تولیدكننده محصولات مرغداری‌های صنعتی كشور- سال ١٣٩٩ (١٠٠=١٣٩٥)
شاخص قیمت تولیدكننده محصولات مرغداری­های صنعتی کشور در تمامی فصول سال ١٣٩٩ نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه­ رو بوده است به طوریکه بیشترین افزایش شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل مربوط به فصل زمستان (٩٦,٧٣ درصد) و کمترین آن مربوط به فصل بهار (١٤.٢٨ درصد) بوده است.
چهارشنبه، 12 خرداد 1400 - 12:20
صفحه 141 از 351ابتدا   قبلی   136  137  138  139  140  [141]  142  143  144  145  بعدی   انتها   

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.