تاریخ انتشار: 18 بهمن 1400
بازدید: 31
دسته‌بندی: اخبار آماری
گزارش شاخص قیمت تولیدکننده بخش‌های خدمات در ایران ـ فصل پاییز ١٤٠٠

گزارش شاخص قیمت تولیدکننده بخش‌های خدمات در ایران ـ فصل پاییز ١٤٠٠

کمترین تورم فصلی به ترتیب مربوط به بخش های" اطلاعات و ارتباطات" (٦,٣ درصد)، "فعالیت‌های بیمه" (٦.٧ درصد) و " فعالیت‌های حرفه‌ای، علمی و فنی" (٦.٨ درصد) می باشد. بیشترین تورم فصلی نیز به ترتیب مربوط به "آموزش" (٢٢.٥ درصد) و "فعالیت های خدماتی مربوط به تأمین جا و غذا" (١٦.٩ درصد) است.

تورم فصلی

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش ­های خدمات کل کشور نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل پاییز ١٤٠٠ به ١٠,٠ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١١.١ درصد) ١.١ واحد درصد کاهش دارد. کمترین تورم فصلی به ترتیب مربوط به بخش­ های" اطلاعات و ارتباطات" (٦.٣ درصد)، "فعالیت‌های بیمه" (٦.٧ درصد) و " فعالیت‌های حرفه‌ای، علمی و فنی" (٦.٨ درصد) می­ باشد. بیشترین تورم فصلی نیز به ترتیب مربوط به "آموزش" (٢٢.٥ درصد) و "فعالیت­ های خدماتی مربوط به تأمین جا و غذا" (١٦.٩ درصد) است.

تورم نقطه به نقطه

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش­ های خدمات کل کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل پاییز ١٤٠٠ به ٤٥,٨ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٤٧.٨ درصد) ٢ واحـــد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط ارائه‌دهندگان خدمات به ازای تولید خدماتشان در داخل کشور، در فصل پاییز ١٤٠٠  نسبت به فصل پاییز ١٣٩٩،  ٤٥.٨ درصد افزایش دارد. در بخش‌های خدمات کمترین نرخ به ترتیب مربوط به بخش " فعالیت‌های املاك و مستغلات" (٢٤.٠ درصد) و " اطلاعات و ارتباطات" (٢٥.٢ درصد) و بیشترین نرخ به ترتیب مربوط به بخش "فعالیت­های خدماتی مربوط به تأمین جا و غذا " (٨٥.٢ درصد) و " فعالیت‌های اداری و خدمات پشتیبانی" (٦٢.٦ درصد) می‌باشد.

تورم سالانه

تغییرات میانگین شاخص کل قیمت تولیدکننده بخش‌های خدمات در چهار فصل منتهی به فصل پاییز ١٤٠٠ (تورم سالانه) به ٤٦,٣ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل (٤٥.١ درصد) ١.٢ واحد درصد افزایش نشان می­دهد. در فصل مورد بررسی، در میان بخش‌های خدمات در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به بخش "آب­رسانی، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت­ های تصفیه " (٢٠.٥ درصد) و بیشترین آن مربوط به بخش "فعالیت ­های خدماتی مربوط به تأمین جا و غذا  (٨٢.٥ درصد) است.

برای دریافت اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه نمایید.

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.