تاریخ انتشار: 06 بهمن 1398
بازدید: 252
دسته‌بندی: اخبار آماری
تولید گوشت قرمز در فصل پاییز 1398 در كشتارگاه‌های رسمی كشور به 81.4 هزارتن رسید

تولید گوشت قرمز در فصل پاییز 1398 در كشتارگاه‌های رسمی كشور به 81.4 هزارتن رسید

گزیده نتایج فصل پاییز آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در فصل پاییز 1398 جمعاً 81.4 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 43.2  هزار تن، 53.1 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 29.4 هزار تن، بز و بزغاله با 6.6 هزار تن و سایر انواع دام‌ها با 2.3 هزار تن، به‌ترتیب 36.1 درصد، 8.1 درصد و 2.7 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در پاییز سال ۱۳۹8 با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹7 نشان‌دهنده کاهش 3 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل بز و بزغاله 1۳ درصد، گاو و گوساله 7 درصد، گاومیش و بچه‌گاومیش 26 درصد و افزایش مقدار تولید گوشت برای گوسفند و بره 4 درصد و شتر و بچه‌شتر 63 درصد بوده است.

نتایج حاصل از این طرح نشان می‌دهد كه تولید گوشت قرمز در كشتارگاه‌ها در فصل پاییز نسبت به فصل تابستان همین سال بیش از 5.7 درصد افزایش داشته است.

اشتراک گذاری
تصاویر
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.