آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
در مرداد ماه ١٤٠١ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام " رشته آش " با ٤,٢ درصد ،" برنج ایرانی درجه یک " با ٤.١ درصد و " شیرینی خشک " با ٣.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام " گوشت گاو یا گوساله " با ٣,٥ درصد ،"کنسرو ماهی تن" با ١.٩ درصد و "ماهی قزل آلا" با ١.١ درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم "مرغ ماشینی" با -٤.٥درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " خامه پاستوریزه " با ٥,٩ درصد و " کره پاستوریزه(کره حیوانی) " با ٤.٨ درصد و " دوغ پاستوریزه " با ٤.١ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به "روغن نباتی جامد" با -١.٧ درصد بوده است.
میوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " پرتقال " با ٢٤,٢ درصد،" سیب" با ١٣.١ درصد میباشد. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هندوانه " با ٢٢.٧- درصد و "لیموترش" با -٢٠.٦ درصد می باشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هویج فرنگی " با ٢١,٨ درصد، "پیاز" با ٥.٩ درصد و " لوبیا چیتی" با ٤.٤ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به "کدوسبز" با -١١.٢ و "فلفل دلمه ای" با -٧.٤ درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سس مایونز" با ١٠,٨ درصد و "سس گوجه فرنگی" با ٥.٦ درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.