تاریخ انتشار: 08 مرداد 1398
بازدید: 389
دسته‌بندی: اخبار آماری
تولید گوشت قرمز در فصل بهار 1398 به 68.3 هزارتن رسید

تولید گوشت قرمز در فصل بهار 1398 به 68.3 هزارتن رسید

گزیده نتایج فصل بهار آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در فصل بهار 1398 جمعاً 68.3 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 37 هزار تن، 54.2 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 25.1 هزار تن، بز و بزغاله با 4.7 هزار تن و سایر انواع دام‌ها با 1.5 هزار تن، به‌ترتیب 36.7 درصد، 6.8 درصد و 2.3 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در بهار سال ۱۳۹8 با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹7 نشان‌دهنده کاهش 29 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره 27 درصد، برای بز و بزغاله 28 درصد و برای گاو و گوساله 31 درصد بوده است.

 

اشتراک گذاری
تصاویر
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.