تاریخ انتشار: 18 خرداد 1398
بازدید: 3575
دسته‌بندی: مصاحبه
مصرف گوشت قرمز  از 8 کیلوگرم و 700 گرم در سال 1390 به حدود 6 کیلوگرم در سال 1396 رسیده است

مصرف گوشت قرمز از 8 کیلوگرم و 700 گرم در سال 1390 به حدود 6 کیلوگرم در سال 1396 رسیده است

حمید رضا جلالی  رییس گروه آمارهای دام و طیور  دفتر كشاورزی مركز آمار ایران در گفت و گو با شبكه پیامرسان سروش مركز آمار ایران، در رابطه  با مقدار تولید گوشت قرمز  در كشور  توضیحاتی رائه داد كه   خلاصه این  مصاحبه به شرح زیر می باشد :

مقدار تولید گوشت قرمز در کشور در سال 1396،  535 هزار تن برآورد شده است. وقتی به این رقم واردات اضافه شده و صادرات از آن کم شود و نتیجه بر جمعیت کشور تقسیم شود، مصرف سرانه گوشت هر ایرانی حدود 6 کیلوگرم به دست می‌آید.

بررسی سری زمانی سرانه مصرف گوشت نشان می‌دهد مصرف گوشت قرمز کاهشی بوده به نحوی که از 8 کیلوگرم و 700 گرم در سال 1390 به حدود 6 کیلوگرم در سال 1396 رسیده است.

اما در بازار، گوشت مرغ به عنوان جایگزین گوشت قرمز مطرح است. در حالی که سرانه مصرف گوشت مرغ در سال 1390، 17 کیلو و 600 گرم بوده است این رقم در سال 1396 به بیش از 21 کیلوگرم رسیده است.

این موضوع متأثر از عوامل مختلفی است از جمله تبلیغ برای مصرف گوشت سفید و مضرات گوشت قرمز، افزایش قیمت گوشت (هر چند قیمت هر دو نوع گوشت تقریباً 2 برابر شده است اما قیمت مرغ مثلاً از 5 هزار تومان به 10 هزار تومان رسیده و قیمت گوشت قرمز از 40 هزار تومان به 80 هزار تومان و بدیهی است از آن‌جا که افزایش درآمدها به اندازه افزایش قیمت کالا نبوده، گرایش به خرید مرغ افزایش پیدا کرده است) و خشکسالی‌های سال‌های اخیر که باعث کاهش تولید گوشت قرمز شده است.

برای مشاهده فابل صوتی مصاحبه به شبكه پیام رسان سروش مركز آمار ایران به نشانی markazamariran@  مراجعه كنید

 

اشتراک گذاری
تصاویر
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.