آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
در فروردین ماه 1403 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام " شیرینی خشک " با 3.3 درصد و" برنج ایرانی درجه یک " با 2.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام " گوشت گوسفند" با 5.6 درصد ،" گوشت گاو و گوساله" با 1.8 درصد و "کنسرو تن ماهی" با 1.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند .
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با 4.3 درصد و " کره پاستوریزه" با 1.2 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " تخم مرغ ماشینی " با 2.0- درصد و "روغن نباتی جامد " با 0.1- درصد می باشد.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با 15.2 درصد ،"لیمو ترش" با 13.9 درصد و" انار " با 10.5 درصد میباشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " هندوانه " با 14.7- درصد میباشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"" پیاز" با 29.5 درصد ،" هویج فرنگی" با 13.6 درصد و فلفل دلمه ای" با 10.7 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " خیار " با 3.0- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به" شکر " با 2.9 درصد، " سس گوجه فرنگی " و" قند " با 1.8 درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.