تاریخ انتشار: 30 بهمن 1396
بازدید: 580
دسته‌بندی: تازه‌های نشر
انتشار نسخه الکترونیکی نتایج  سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراکی 1396

انتشار نسخه الکترونیکی نتایج سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراکی 1396

 

سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراكی كشور در آبان و آذرماه سال 1396 به مدت 20 روز توسط مركز آمار ایران انجام شد. در مرحله اجرای سرشماری، 90 نفر آمارگیر، بازبین و كارشناس مسئول مشاركت داشته‌اند.

براساس نتایج این سرشماری در سال 1395، تعداد 1613 واحد پرورش قارچ خوراكی در سطح كشور شناسایی شد. كه از این تعداد، 1373 واحد فعال و بقیه (240 واحد) غیر فعال بوده است. تعداد واحدهای پرورش قارچ خوراكی در آمارگیری قبلی که در سال 1391 انجام شده، 1033 واحد بوده است كه از این تعداد 573 واحد فعال و مابقی (460 واحد) غیرفعال بوده‌اند.

تعداد سالن‌های تولید در واحدهای پرورش قارچ خوراكی، 6533 سالن بوده است كه نسبت به آمارگیری انجام شده در سال 1391، تعداد 1997 سالن (44 درصد) افزایش یافته است. همچنین مساحت سالن‌های تولید در سال 96 حدود 937 هزار مترمربع بوده است كه در مقایسه با نتایج حاصل از اجرای آمارگیری در سال 1391، 24 درصد افزایش داشته است.

در واحدهای پرورش قارچ خوراكی در سال 1395، حدود 62957 تن قارچ خوراكی تولید شده است كه نسبت به آمارگیری انجام شده در سال 1391 بیش از (8 درصد) افزایش یافته است. همچنین میزان تولید قارچ خوراكی در 6 ماهه اول سال 1396 برابر 32451 تن بوده است.

تعداد كاركنان شاغل در واحدهای پرورش قارچ خوراكی در سال 1395، 7424 نفر بوده است كه از این تعداد 4432 نفر شاغلان با مزد و حقوق و 2992 نفر را شاغلان بدون مزد و حقوق (فامیلی) تشكیل داده‌اند. براساس نتایج آمارگیری سال 1391، در سال 1390 تعداد كاركنان شاغل 5901 نفر می‌باشد كه 4678 نفر شاغلان با مزد و حقوق و 1223 نفر شاغلان بدون مزد و حقوق (فامیلی) بوده‌اند.

اطلاعات بیشتر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.

اشتراک گذاری
تصاویر
فایل های پیوستی
ثبت امتیاز
امتیاز: Article Rating

جستجوی مطلب

گروه اخبار

Skip Navigation Links.

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.