تولید گوشت قرمز در ماه تیر 1399 در كشتارگاههای رسمی كشور به 36.2 هزار تن رسید
گوشت گاو و گوساله با 20.4 هزار تن، 56.3 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.
نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در تیر ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه تیر 1399 جمعاً 36.2 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 20.4 هزار تن، 56.3 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 12.4 هزار تن، بز و بزغاله با 2.7 هزار تن و سایر انواع دام با 709 تن، بهترتیب 34.2 درصد، 7.5 درصد و 2 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در تیر 1399 با ماه مشابه 1398، نشاندهنده افزایش 44 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در تیر 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره ۴6 درصد، برای بز و بزغاله 35 درصد، برای گاو و گوساله 45 درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش 95 درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر 24 درصد کاهش داشته است.
نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در تیر 1399 نسبت به خرداد ۱۳۹۹ در حدود 19 درصد افزایش داشته است.
برای دریافت اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه نمایید.