آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
در شهریور ماه 1399 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج خارجی درجه یک" و "شیرینی خشک" با 4.1 درصد و "رشته آش" با 3.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "کنسرو ماهی تن" با 8.5 درصد و "ماهی قزل آلا" با 6.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "خامه پاستوریزه" با 12.8 درصد و "کره پاستوریزه (کره حیوانی)" با 12.0 درصد و "تخم مرغ ماشینی" با 11.9 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
میوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "موز" با 20.4 درصد و "مغر گردو" با 6.2 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در ماه جاری متوسط قیمت "هندوانه" با 8.8 درصد و "سیب" با 6.1 درصد بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل را داشتهاند.
سبزیجات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "خیار " با 22.3 درصد، "بادمجان" با 21.6 درصد و "عدس" با 20.3 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در ماه جاری اقلام "فلفل دلمهای" با 12.6 درصد و "لوبیا قرمز" با 9.1 درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "نوشابه گازدار" با 9.4 درصد و "سس مایونز" با 4.2 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
برای مشاهده جزئیات خبر به فایل پیوست مراجعه کنید.