آمارهای جمعیتی و اجتماعی
آمارهای اقتصادی
آمارهای فرابخشی و محیط زیست
روششناسی و زیرساختهای آماری
سرشماریها
اطلاع رسانی
ارتباط با ما
انتشار نسخه الکترونیکی طرح آمارگیری کشتاردام کشتارگاه های کشور 1399 > درگاه ملی آمار
بر اساس نتایج این طرح وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دامهای ذبح شده در كشتارگاههای كشور طی سال ١٣٩٩ جمعاً ٤٤١ هزار تن گزارش شده است كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری گوشت گاو و گوساله با ٢٥٠ هزار تن ۵٦٫٦ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٥٢ هزار تن بز و بزغاله با ٣١ هزار تن و سایر انواع دام با ٨٫٧ تن بهترتیب ٣٤,٤ درصد ٧ درصد و ۲ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص دادهاند.اطلاعات بیش تر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.