زمان انتشار: 11 مرداد 1401
آخرین بهروزرسانی: ﺳﻪشنبه, 11 مرداد,1401
بازدید: 914
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– تیر 1401
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "دوغ پاستوریزه" با 18.8 درصد و " خامه پاستوریزه " با 14.8 درصد و " کره پاستوریزه(کره حیوانی) " با 14.3 درصد بوده است.
در تیر ماه 1401 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" با 10.7 درصد ،" برنج خارجی درجه یک " با 6.5 درصد و " رشته آش " با 5.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 26.1 درصد ،"کنسرو ماهی تن" با 3.2 درصد و "گوشت گاو یا گوساله" با 2.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "دوغ پاستوریزه" با 18.8 درصد و " خامه پاستوریزه " با 14.8 درصد و " کره پاستوریزه(کره حیوانی) " با 14.3 درصد بوده است.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " پرتقال " با 13.9 درصد،" کشمش پلویی" با 9.2 درصد میباشد. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هلو " با 12.5- درصد می باشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هویج فرنگی " با 21.6 درصد، "پیاز" با 10.0 درصد و " لوبیا چیتی" با 7.3 درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سس مایونز" با 24.3 درصد و "سس گوجه فرنگی" با 7.4 درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.